Coaching en Counseling Praktijk
Silvia WetselsSilvia Wetsels  Media Media Media Media

Even voorstellen

Silvia Wetsels Silvia Wetsels Silvia Wetsels Silvia Wetsels Silvia Wetsels

Mijn naam is Silvia Wetsels en ben geboren op 9 september 1972 in Weert (L). Ik ben getrouwd, heb twee kinderen en woon in Bussum. Een groot gedeelte van mijn leven heb ik in het buitenland doorgebracht.

In 1999 besloot ik weer terug te keren naar Nederland. Hier ben ik gaan werken als stewardess om zo contact te houden met het reizen, de verschillende culturen, de talen en de mensen.

Langzaamaan werd mij duidelijk dat ik meer wilde met de personen en de gesprekken die op mijn pad kwamen. Steeds vaker zeiden mensen dat zij door mijn gesprekken weer levensvreugde kregen, gemotiveerd raakten en inzagen hoe ze hun probleem moesten aanpakken. Dit stimuleerde mij hier verder in te gaan.

Via Civas opleidingen heb ik de volgende opleidingen met succes doorlopen: Coaching, Counseling, Oplossingsgerichte Therapie, Ontwikkelingspsychologie, Pedagogiek, Kindercoach, Klinische Psychologie 1 & 2 en CGT (Cognitieve Gedragstherapie).
Via Laudius heb ik de opleiding tot Lifecoach succesvol afgerond.

Ik blijf bezig mezelf te ontwikkelen. Dit doe ik door vervolgstudies en mijn continue interesse in de medemens om ze te helpen weer de voor hun juiste weg in te gaan.
Coaching en Counseling Praktijk - Silvia Wetsels