Coaching en Counseling Praktijk
Silvia WetselsSilvia Wetsels  Media Media Media MediaCoaching

Wat is Coaching?

Coaching is…betrokkenheid

Ik help je de situatie te veranderen waarin je nu verkeert en waarmee je niet tevreden bent. Samen werken we dan toe naar het juiste te bewandelen pad voor jou.

Coaching is……de juiste vragen stellen

Door het stellen van de juiste vragen help ik je jouw huidige situatie te analyseren. Door je een ander perspectief te bieden, ben je vaak weer snel in staat vooruit te gaan.

Coaching is…samenwerking

Samen onderzoeken we welke manier bij jou past om je uitdagingen aan te gaan en om je uiteindelijke doelen te bereiken.

Coaching is……een doelgerichte conversatie

Samen voeren we een doelbewuste en open conversatie. Hierbij is het belangrijk dat je je veilig voelt bij mij en je mij alles kan vertellen.

Coaching is ……een proces

Coaching is een proces waarin we samen nadenken over hoe jij jouw leven kunt veranderen en het weer in balans kunt brengen.

Coaching is……focussen

De nadruk ligt op het hier en nu en op wat nog komen gaat. Het verleden is ondergeschikt, mits het verleden je belemmert om je doelen in de toekomst te bereiken.

Coaching is……verkenning

Ik stimuleer je om jouw gedachten en levenservaringen te verkennen, je doelen kenbaar te maken en je persoonlijke groei te bevorderen. Coaching leert je positief te communiceren waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. Hierdoor word je gemotiveerder, stressbestendiger en kun je beter met het leven omgaan. Je gaat je eigen gedragspatronen herkennen en bent vervolgens in staat deze indien nodig, zelf te veranderen. Nu en in de toekomst!

Spreekt bovenstaande jou aan? Denk je dat het jou kan helpen om weer lekker in je vel te zitten?
Neem dan contact met mij op (mail naar: info@ccp-sw.nl) voor een intakegesprek om te zien of ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen… de goede kant op!Coaching en Counseling Praktijk - Silvia Wetsels