Coaching en Counseling Praktijk
Silvia WetselsSilvia Wetsels  Media Media Media MediaReferenties

Wil je een referentie achterlaten, stuur dan een mail naar: info@ccp-sw.nl


Silvia is een lieve vrouw die alle tijd voor je neemt tot je iets begrijpt. Hoe Silvia de stof uitlegt is op een hele fijne manier. Door met vele verschillende voorbeelden te oefenen begreep ik de stof goed. Tijdens de taallessen leerde ik van mijn eigen fouten en moest ik vaak uitleggen waarom ik een bepaald antwoord had gekozen. Ik voelde mij elke les erg op mijn gemak en liet Silvia mij zelfverzekerder voelen over mijn eigen antwoorden.

Simone


Silvia heeft mij volledig door mijn examen Engels heen gesleept! Ik was eerst erg onzeker en bang om een andere taal te spreken waardoor het Engels leren heel moeizaam ging. Maar door het enthousiasme en plezier die Silvia uitstraalt, ging het opeens een stuk makkelijker. Ik mocht fouten maken, waardoor mijn onzekerheid verdween en ik opeens heel makkelijk een andere taal begon te leren. Ik ben er altijd met plezier naartoe gegaan, en mijn Engels examen gehaald (en ik heb er de rest van mijn leven nog plezier van, dat ik veel makkelijker Engels spreek!!)

Noortje


Ik wilde al heel lang Spaans leren en het kwam er steeds niet van. Totdat ik hoorde dat mijn toenmalige buurvrouw de taal vloeiend sprak. Ik trok de stoute schoenen aan en vroeg haar hoe dat zo kwam. Zij vertelde mij dat ze ook les gaf in meerdere talen en of ik niet een les wilde volgen. Dat heb ik gedaan en dat beviel heel goed! Silvia kent de taal en de grammatica heel goed en legt het ook heel ontspannen en op een makkelijk te begrijpen manier uit. Echt een aanrader als je de taal wil leren kennen. Ik heb er baat bij gehad maar heb het helaas niet kunnen doorzetten vanwege privé omstandigheden. Als ik het weer zou oppakken dan graag weer bij Silvia!

Brenda


Silvia's friendly, practical and straightforward approach helped enormously. The homework support, writing letters, reading clearly and talking without half Dutch accent quickly improved considerably. As a parent, you get too emotionally involved and sometimes want too much. I had weekly lessons during the study years and passed the exams without objection.

Dave


Voor mijn mondeling Frans had ik extra hulp nodig met mijn uitspraak en taalgebruik. Hiervoor kon ik terecht bij taalcoach Silvia. Ze hield rekening met wat ik moeilijk vond en hielp erg goed. Zo ging je niet alleen stukken oefenen, maar werd je ook uitgedaagd om te improviseren en daarmee gelijk je geleerde vaardigheden in de praktijk te brengen. Silvia zal je goed helpen en neemt daarvoor de tijd.

Job


Silvia is een geweldige coach die mij ruim 7 jaar op verschillende niveau’s heeft ondersteund in de Franse, Engelse, Nederlands en Duitse taal. De huiselijke sfeer in combinatie met de een-op-een begeleiding creërende een perfecte leeromgeving waarbinnen ik mij goed kon ontwikkelen. Bovendien heeft Silvia mij uitstekend geholpen om om te gaan met mijn dyslexie waardoor ik zelfverzekerder geworden ben tijdens het maken van toetsen, tentamens en examens.

Wouter


In mijn vorige baan had ik veel contact met Frans sprekende klanten. Silvia heeft mij bijles Frans gegeven zodat ik beter met ze kon communiceren. Het fijne aan de bijles vond ik dat het heel praktisch was. Ze had goed begrepen wat er in mijn rol nodig was, waardoor we onder andere veel tijd besteed hebben aan (zakelijk) communiceren. Hierdoor heb ik meer vertrouwen gekregen om het gesprek aan te gaan maar ook om klanten e-mails beter te begrijpen en zelfs te kunnen antwoorden in het Frans. Ik kan Silvia zeker aanraden omdat ze met haar kennis en haar enthousiasme in staat is om relatief snel een goed resultaat te boeken

Jan


Al meer dan 15 jaar zijn we vriendinnen. Bij Silvia heb ik onder het genot van thee en koekjes lessen spaanse lessen gevolgd. Dankzij haar kan ik mij nu verstaanbaar maken in het door ons zo geliefde Spanje. Silvia is oprecht geinteresseerd in jou als mens en voor andere vragen kan ik altijd terecht bij haar, ze luistert goed naar wat eigenlijk de kern van je vraag is en geeft daar dan haar professionele advies op.

Ellen


De lessen van Silvia zijn precies zoals je het wenst: één-op-één begeleiding, deskundig, motiverend en vooral leuk! Geen vraag is raar of dom en Silvia neemt overal ruim de tijd voor om uitleg te geven. De franse taallessen hebben écht een verschil voor mij gemaakt.

Lars


Voor mijn mondeling Duits bij Silvia op taal coaching geweest, heeft heel erg geholpen met mijn uitspraak en comfortabel worden met de taal!! En een 7 als eindcijfer :))

Julie


Ik ken Silvia omdat ze een vriendin is van mijn moeder. Bij haar heb ik Franse lessen gevolgd omdat ik het gevoel had dat ik wat stevige uitleg miste op de middelbare school. We begonnen met werkwoorden en al gauw ging mijn leesvaardigheid vooruit. Silvia kan van alles uitleggen. Ze luistert heel goed naar waar jij behoefte aan hebt en als je het niet zo goed weet, heeft ze altijd zelf al tips waar je veel van leert!

Isabelle


Silvia is een zeer hardwerkende vrouw met een passie voor het helpen van anderen. Zo ook op het gebied van taal coaching. In de onderbouw van de middelbare school had ik moeite met Engels. Silvia stond meteen voor mij klaar en heeft mij hier goed bij kunnen helpen. Ze is heel betrokken en heeft al snel door waar de verbeterpunten liggen. Hier gaat ze dan vol enthousiasme mee aan de slag. Silvia maakt er altijd wat gezelligs van, wat naar mijn mening de motivatie om beter te worden zeer stimuleerde. Door de hulp van Silvia gingen mijn cijfers omhoog en is Engels nu verre van een valkuil meer. Op het moment doe ik zelfs een Engels talige master!!!!

Annika


Coaching en Counseling Praktijk - Silvia Wetsels