Coaching en Counseling Praktijk
Silvia WetselsSilvia Wetsels  Media Media Media MediaReferenties

Wil je een referentie achterlaten, stuur dan een mail naar: info@ccp-sw.nl


Iedereen worstelt wel eens met het leven. Bij Silvia vind je een luisterend oor. Tijdens de gesprekken met Silvia kom je snel tot de kern van waar het omdraait. Hierbij reageert Silvia vaak vanuit haar gevoel, wat maakt dat haar observaties soms hard binnenkomen. Hierdoor is het relatief makkelijk te beginnen aan het veranderen van je gedrag of houding ten opzichte van hetgeen waar je tegen aan gelopen bent. Belangrijk is dat je hierbij uiteraard zelf je weg vindt, maar Silvia staat je bij met soms verrassende feedback en creatieve mogelijke oplossing.

Anoniem uit Bussum


Silvia heeft mij veel geholpen met onze zoon. Zij heeft mij geleerd om naar hem te luisteren en niet alleen mijn zin op te willen leggen. Door gericht (soms moeilijke) vragen te stellen hielp ze mij om een situatie anders te zien. Wij bespraken moeilijke situaties en hoe ik in deze situaties kon handelen. Mijn zoon weet het niet maar Silvia heeft echt een positief verschil in zijn leven gemaakt door van mij een betere ouder te maken. Ik zal haar er altijd dankbaar voor zijn.

Anoniem uit Naarden


Het ging even een tijdje niet goed met mij. Ik kreeg via me dokter verschillende hulpverleners door gewezen waar ik niet zo tevreden mee was. Na een tijdje ging het steeds slechter waardoor ik mezelf niet meer kon zijn. Na dat iemand mij voorstelde aan Silvia en ik hulp van haar kreeg ging het steeds beter met mij en door haar hulp heb ik sindsdien ook meer zelf vertrouwen gekregen. En zij heeft me heel erg goed geholpen. Ze is echt super goed in haar werk. Ik kan haar iedereen aanraden!

Tyra


"Al vele jaren is Silvia een zeer dierbare vriendin. We hebben al talloze gesprekken gevoerd over uiteenlopende onderwerpen. Haar kijk op gebeurtenissen is zeer waardevol en verhelderend. Silvia is een warme en sympathieke vrouw waar je makkelijk contact mee maakt. Ze is doortastend, kan goed luisteren en stelt de juiste vragen. Silvia dringt snel door tot de kern van het probleem. Ze heeft me al vaak de goede kant opgeholpen. Haar oprechte ge´nteresseerdheid maakt het bespreken van dingen waar je hulp bij nodig hebt makkelijk. Met name haar coaching bij pubers kan ik iedereen die wat hulp nodig heeft aanraden. Silvia heeft veel kennis van zaken. Haar manier van aanpak spreekt mij, maar ook mijn puber, enorm aan."

Birgitta


"In een zeer korte tijd wist Silvia de vaardigheden die ik in mij had naar boven te halen en keurig op een rijtje te zetten. Hierdoor kon ik ze beter inzetten. Dit heeft tot gevolg gehad dat mij in mijn carriere pad een enorme omweg bespaard is. Ik ben geen onzeker iemand, was niet op zoek naar bevestiging. Maar als je van A naar B wilt dan is het heel fijn als iemand je de weg kan vertellen en de brug kan slaan tussen de skills die je hebt en waar je naartoe wilt. Dit kan Silvia als geen ander. Gun het jezelf!"

Dineke Eikelboom (op weg naar een kaderfunctie)


"Op warme en hartelijke wijze komt Silvia met een minimum aantal vragen tot de kern en boekte ik vervolgens een maximaal resultaat! Als je je tijd dan toch effectief wilt benutten.... !!"

Ghislaine, 38 jaar uit Naarden


"Ik heb nagedacht over de gesprekken die ik met Silvia gehad heb over een van mijn kinderen. Wat ik heel mooi vond te ontdekken is dat Silvia al in het eerste gesprek duidelijk maakte dat wanneer we onze zoon wilden helpen, we eerst ons zelf moesten helpen! Wij zijn in grote mate "het probleem" en niet onze zoon. Als ouders moet je beginnen je kind anders te benaderen. Duidelijke instructies geven en zorgen dat daardoor je kind minder onzeker wordt en dus ook anders gaat reageren. Dit in combinatie met veel complimenten was al heel snel een ommekeer. Wat ik heel bijzonder vind aan Silvia is dat ik haar echt alles durf te vertellen. Dit heeft alles te maken met vertrouwen."

Anoniem


Al ruim 10 jaar ben ik zeer goed bevriend met Silvia, ze heeft me ook meerdere malen heel erg goed en fijn geholpen, zo was ik geregeld onzeker over mezelf, over mijn relatie, over de toekomst, we hebben daar meerdere malen gesprekken over gevoerd als vriendinnen onder elkaar. Sil gaf me vaak een andere kijk op zaken en dat heeft me vaak geholpen, nu ben ik wat ouder en zekerder geworden maar nog steeds als er weer even een van die momentjes zijn denk ik terug aan wat Sil me heeft bijgebracht en kan ik het weer relativeren. Voor mij kwam het dan ook niet als verrassing dat Sil coaching en counselling is gaan doen, het past bij haar, het zit in haar en ik zal nog steeds naar haar toe gaan als ik weer even advies, steun en warmte nodig heb.

Diane, 33 jaar uit Soest


Het gesprek met Silvia vond ik erg fijn, het heeft mij echt verheldering gebracht voor mijn schoolkeuze. Van te voren dacht ik bij een coachingsgesprek aan een makkelijk gesprekje waarbij je vanzelf wel in je richting wordt geduwd zonder dat je er veel voor hoefde te doen, maar zo gaat het niet. Silvia laat je zelf denken om te weten waar je interesses liggen. Daarbij helpt ze je goed op weg door kritische vragen te stellen, waardoor je zelf steeds weer moet nadenken of je iets wel of niet wilt. Ze ziet zonder dat jij het ziet of je twijfelt of niet zeker bent van je antwoord. Ze blijft dan heel rustig vragen stellen en vraagt het op een andere manier waardoor je bij je zelf denkt: nee, dit wil ik toch niet. Silvia helpt je dus zoeken naar wat je interesses zijn, daarbij gooit ze je niet in het diepe maar laat ze je wel zelf nadenken! Ik ben erg blij dat ik dit heb gedaan, ik ben eindelijk op de juiste plek en weet nu goed wat ik wil en ik weet nu vooral dat ik de juiste keuze heb gemaakt.

Kirsten, 18 jaar uit AmersfoortCoaching en Counseling Praktijk - Silvia Wetsels