Logo COACHING EN COUNSELING PRAKTIJK
Silvia Wetsels

Knoppenbalk Home Even Voorstellen Coaching Counseling Taalcoaching Tarieven Referenties Contact
Ga je de goede kant op?

Referenties
Welkom
Voorstellen
Coaching
..Coachen bij Pesten
..Coachen bij Opvoeden
Counseling
Taalcoaching
Tarieven
..
Contact
.
"In een zeer korte tijd wist Silvia de vaardigheden die ik in mij had naar boven te halen en keurig op een rijtje te zetten. Hierdoor kon ik ze beter inzetten. Dit heeft tot gevolg gehad dat mij in mijn carriere pad een enorme omweg bespaard is. Ik ben geen onzeker iemand, was niet op zoek naar bevestiging. Maar als je van A naar B wilt dan is het heel fijn als iemand je de weg kan vertellen en de brug kan slaan tussen de skills die je hebt en waar je naartoe wilt. Dit kan Silvia als geen ander. Gun het jezelf!"

Dineke Eikelboom (op weg naar een kaderfunctie)


"Op warme en hartelijke wijze komt Silvia met een minimum aantal vragen tot de kern en boekte ik vervolgens een maximaal resultaat! Als je je tijd dan toch effectief wilt benutten.... !!"

Ghislaine, 38 jaar uit Naarden


"Ik heb nagedacht over de gesprekken die ik met Silvia gehad heb over een van mijn kinderen. Wat ik heel mooi vond te ontdekken is dat Silvia al in het eerste gesprek duidelijk maakte dat wanneer we onze zoon wilden helpen, we eerst ons zelf moesten helpen! Wij zijn in grote mate "het probleem" en niet onze zoon. Als ouders moet je beginnen je kind anders te benaderen. Duidelijke instructies geven en zorgen dat daardoor je kind minder onzeker wordt en dus ook anders gaat reageren. Dit in combinatie met veel complimenten was al heel snel een ommekeer. Wat ik heel bijzonder vind aan Silvia is dat ik haar echt alles durf te vertellen. Dit heeft alles te maken met vertrouwen."

Anoniem


Al ruim 10 jaar ben ik zeer goed bevriend met Silvia, ze heeft me ook meerdere malen heel erg goed en fijn geholpen, zo was ik geregeld onzeker over mezelf, over mijn relatie, over de toekomst, we hebben daar meerdere malen gesprekken over gevoerd als vriendinnen onder elkaar. Sil gaf me vaak een andere kijk op zaken en dat heeft me vaak geholpen, nu ben ik wat ouder en zekerder geworden maar nog steeds als er weer even een van die momentjes zijn denk ik terug aan wat Sil me heeft bijgebracht en kan ik het weer relativeren. Voor mij kwam het dan ook niet als verrassing dat Sil coaching en counselling is gaan doen, het past bij haar, het zit in haar en ik zal nog steeds naar haar toe gaan als ik weer even advies, steun en warmte nodig heb.

Diane, 33 jaar uit Soest


Het gesprek met Silvia vond ik erg fijn, het heeft mij echt verheldering gebracht voor mijn schoolkeuze. Van te voren dacht ik bij een coachingsgesprek aan een makkelijk gesprekje waarbij je vanzelf wel in je richting wordt geduwd zonder dat je er veel voor hoefde te doen, maar zo gaat het niet. Silvia laat je zelf denken om te weten waar je interesses liggen. Daarbij helpt ze je goed op weg door kritische vragen te stellen, waardoor je zelf steeds weer moet nadenken of je iets wel of niet wilt. Ze ziet zonder dat jij het ziet of je twijfelt of niet zeker bent van je antwoord. Ze blijft dan heel rustig vragen stellen en vraagt het op een andere manier waardoor je bij je zelf denkt: nee, dit wil ik toch niet. Silvia helpt je dus zoeken naar wat je interesses zijn, daarbij gooit ze je niet in het diepe maar laat ze je wel zelf nadenken! Ik ben erg blij dat ik dit heb gedaan, ik ben eindelijk op de juiste plek en weet nu goed wat ik wil en ik weet nu vooral dat ik de juiste keuze heb gemaakt.

Kirsten, 18 jaar uit Amersfoort


.
Ik denk niet aan alle ellende,
Maar de mooie dingen die er nog zijn
Anna Frank (1929-1945)

COACHING EN COUNSELING